Dubai 2006..Jejak kali pertama ke Dubai

9:03 AM

First time nak ke Dubai me mcm2 rasa dah nii...ish ahh..uhh.  Nasib baik en hubby bagi lepas pergi..dan maka bertolak la ke KLIA ditemani anak2 dan suami serta pembantu khas hehe my mother in law yang sudi datang dari Kedah untuk bantu anak kesayangan dia..Alhamdulillah

Setelah dihitung..ditolak..dibahagi final decision ke sana dari 02 Mei hingga ke 05 Mei 2006 jer..pergi la sorang2 pastu baru la boss lady akan turun...berdebar2 jugak rasa..nasib baik la baby dalam perut ni baik je dan tak bagi masalah..Alhamdulillah

Nanti kalau ada kelapangan..SSL akan cerita lagi ..harap ada la masa nak menulis kan.. ^^

No automatic alt text available.




kat ofis Etisalat..kena beli simcard kalau tak camner nak guna hp kan
No automatic alt text available.
heee pelik rasa tgk depa ni lepak camgitu kan..dh la panas cuaca tu
No automatic alt text available.


No automatic alt text available.





sri lankan airlines cultural show


mak tak kuasa menjual nyahhh ngeee

my bestie kat Dubai nii...Azhar dan Cheah yg sangat helpful bila tau SSL ni pregnant

me and Samira yang drive all the way from Oman

tak ramai kot yg tau SSL ni pregnant..hehe

Malaysian nite yg ado adooo


chubbynyer cheq yg tgh preggy nii







with Capt Yaarub Abbas




You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

News Feed 1071

AFB