Aduyaiiii

1:05 AM

Dah berapa hari dah x menitipkan cite diri disebabkan kesibukan.  The most sadden part is terlepas nak blogging pasal BB Torch jadi punah harapan untuk memilikinya dan nasib bertimpa bila blogging untuk Pizza pun hancusss.  Next time maybe.
Now what I have to think is pasal flight guest yg akan arrive di Langkawi on 31Oct ni and the most important client LADA punya bilik kat London, semoga aku dapatlah book esok.  Allah Maha penyayang pasti Dia akan membantu.
Mata dah mengantuk, esok nak ke pasar mcm biasa with Darling Hubby and baby. Sunday pulak  Darling Hubby nak outstation..uhhhhh

Good nite all! Sweet dreams!

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB