Pangkor Island or Melaka or where else or stay home...

12:26 AM

Huhhhh..jenuh seharian semalam dengan ari ni dok tengok web utk resort yang available during Christmas kat Pangkor ni...warghhhhh...Si bujang pun sibuk nak ke sana lepas habis last paper on 20th Dec ni.  Tension...pun ada gak sebab semua resort are fully booked.  But get wrong sebab aku bukan jer buat mencari resort kat Pangkor tapi gak sibuk ngan operations duties ler. Mana dengan nak layan GM yg dok tanya itu tanya ini.  Maklumlah aku kira senior yang hebat punya banyak kelebihan...lebihan selulit la.hahaaha.  Sakan!!

Sekarang ni dah kena balik awal sebab jiran kat tingkat bawah dah pindah jadi kalau lewat bergelap ler teman..ishhh x maoooo. Jadi apa2 pun to be continue kat SOHO yang dah jadi cybercafe yang wireless.

Balik jer terus ajak D'Hubby gi beli barangan sekolah Bang Ngah dan yang lelain sebab duit dah masyukkkk..claim jer la.  Letih gak tapi antara target yg terlindung ialah nak shopping baju baruu.  Dapat gak baju baru warna pink..ish ish ish tapi mmg cantik cuma warnanya jer yg terang.  OMG aku dah makin gemuk daaaa..

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB