Celaru, Keliru perihal dotcom

12:19 AM

Image result for .com
Aduss..tengah berkira2 untuk mendotcomkan own blog long time ago and recently terasa yang amat sangat aka desperate sangat nak mendotcomkan my blog tapi hingga kini masih tak buat2 sebab me myself mmg fuzzy aka skeptical hehehehe dah berbintang Virgo cam tu ler gamaknya kot.  Dah ler x nak tanya orang coz D'Hubby cakap its up to you...waduhhhhh x boleh bagi idea ler sbb dia sendiri pun bz dengan tugasan harian..Siapakah yang boleh membantu???

Image result
Apa2 kena tido awal sebab esok pepagi kena antor the kiddos to school sbb D'Hubby kena keluar awal...warghhhh....dah ler susah nak tido sekarang ni sebab dok berkebun di Farmville dulu, pas tu tengok2 kerja yg x selesai, update contract ler ishhh memacam lagi.

Apa2 need to go to sleep.  Esok ada meeting dengan Mr GM pasal strategilah, pasal funder, pasal target. Good nite all!

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB