Percutian Sehari ke Fraser's Hill

1:35 PM

Seperti yang dirancangkan! yeahh kita ke Fraser's Hill okay.  Kiddos ni semua kalau part berjalan mmg teramat senang nak bangun..tapi diaorang ni bukan la jenis susah bangun pagi tapi kalau part berjalan..makan angin ke balik kampung ke mmg tersangat mudah je..Alhamdulillah.

Ayong tak nak ikut sebab ada kenduri dan Angah pulak sebab baru jer kot dia ke Fraser's Hill dengan dhubby dan geng gi ambil gambar dan bird watching..so berenam jer la yang pergi..




Rumah kosong untuk dijual...hehe siapa berani haa..


mercu tanda Fraser's Hill..kalau tak ambik gambar kat sini mmg tak sah tau




kebal sungguh cik applepie ni..tak pakai sweater atau jacket pun nii..tengok la tu muka pun dah kepenatan

D'Olio Rest..very poor service


otw balik stop over kat Empangan Sungai Selangor..cantik dan nyaman sekali suasana kat situ dan hehe cik applepie mmg berposing jer la



otw balik..hari dah hujan dan berkabus..mmg menyeramkan hehe


Perut pun dah lapar dan bila nampak kedai makan ni terus berenti ler...Lemang Tok'Ki bukan Toki penyanyi tu tau...anak2 lain makan nasi goreng tapi SSL makan lemang dan rendang dia..mmg terbaik

Alhamdulillah..selamat sampai rumah..tamat sudah day trip ke Fraser's Hill

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB