Dinner with the best boss ever!

11:51 PM

Tup tup Erwin call cakap dia ada kat Kuala Lumpur dan seperti biasa dia ajak dinner la seluruh ahli LeyRa dan ex staff Thendral dengan family..dah kalau hari kerja kan..nak ke town tu mmg kena bertabah lah. Dan we pick to have dinner at Little Penang Cafe, KLCC..food ok but the most wanted part is to have my bapak back in town and as usual he is always very fatherly to me n family.  Thank you Erwin..always


its always good to talk to my bapak

dua beradik ni kalau dapat handphone gini la rupenyaa..haha


You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB