Dulu Farmville sekarang Pets!

12:49 AM

Kegilaan  bermain game ni dah lama hilang dan terakhir bermain Farmville dekat Facebook..fuhh jenuh tiap2 hari bangun untuk jirus pokok, harvest la, pastu tolong kawan sampai boleh main Mafia sebab bila main Mafia boleh dapat extra bonus...tu duluuuuuu


Ada juga kawan yang beli cash dengan credit card untuk naik cepat dalam Farmville ni..hehe

Dan sekarang...game terkini yg menjadi kegilaan sy ialah Pets.  Dah jadi ahli Tagged in sejak 2009 tu pun sebab networking dan client Arab ada kat situ..tp stop sebab rasa benci dengan Tagged ni yg terlalu open...maklumlah laman sosial..Kalau kat FB tu ada yg cover and under cover tp kat Tagged ni orang mmg berani tp berani2 pun x la guna nama sendiri...berani ker mcm tu...

₣ûzყ® OV tq owner
ni antara account SSL tau..antara bebeapa account keke
Yang pasti ramai pengguna Tagged ni ada lebih dari 1 account dan mmg mudah pun nak buat account bila2 masa

Entah macam mana tetiba pada Oktober 2012 tergerak nak jengah Tagged ni..dan termain game ni..game beli orang..hahahaha...kan sini jer boleh beli orang tau.  Yang tak boleh tahan tu orang atau pets ni ada yg seksi giler dan lucah pun ada..tapi sy bukan jenis player mcm tu..dan sememangnya profile sy kat Tagged tu adalah 100% sy dan pic yang ada adalah sy so just be myself.  Keseronokan bermain dengan pets ni sebab dapat owner yg baik, sayang kat pets dan yg penting sy the only pet dia ada..hahahaha

Juga kat sini ada macam Spinning Wheel dipanggil Cash Runyang boleh buat player jadi kaya dan papa sekelip mata...hehe sy dah merasa jatuh miskin bila salah pilih warna...rasa down sangat tapi tu la keseronokannya.  Agak seronok sebab kita main dgn player luar negara dan jadi kawan..ada runs dan ada player yg kaya akan cover jd kita pun jadi kaya utk beli pets yg kita suka..tapi yang tak best nya dalam game ni ramai penipu..so nasib lah

Image result for cash run gif

Kalau ada sesiapa nak main..meh sy boleh bagi tips..haha




You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB