TAHAP MANA ANDA TAHU PASAL ANGKA?

6:45 PM


Sedikit info pasal angka yang anda tahu dan pada yang tak tahu tu..utk pengetahuan am je ya. Sebenarnya SSL dapat tahu pasal nombor-nombor ni pun masak main game pets..kalau tidak haram ler nak tau tu yang share tu kot2 tak tahu 




Million >> 7 zeros ( sape2 yg tak tau yg ni..ishhh2 haha


Billion >> 9 zeros = 1000000000
Trillion >> 12 zeros = 100000000000
Quadrillion >> 15 zeros
Quintillion >> 18 zeros
Sextillion >> 21 zeros
Septillion >> 24 zeros
Octillion >> 27 zeros
Nonillion >> 30 zeros
Decillion >> 33 zeros
Undecillion >> 36 zeros
Duodecillion >> 39 zeros
Tredecillion >> 42 zeros
Quattuordecillion >> 45 zeros
Quindecillion >> 48 zeros
Sexdecillion >> 51 zeros
Septendecillion >> 54 zeros
Octodecillion >> 57 zeros
Novemdecillion >> 60 zeros
Vigintillion >> 63 zeros
Googol >>100 zeros.
Centillion >> 303 zeros (kecuali di Britain ada 600 zeros)
Googolplex ada googol of zeros

Waaaa...

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB