Makan Malam di Chop n' Steak Kg Baru

10:29 PM

Berkejar SSL balik sebab d'hubby dah buat temujanji nak jumpa kawan sekolah dia yang turun KL dengan isteri dan anak2..almaklumla kan cuti sekolah...jarang sekali isteri dia nak ikut sebab diaorang duk kat Perlis tp untuk husband dia memang tiap2 bulan turun sebab ada meeting...

Kali ni diaorang menginap kat KL International Hotel..jadi target untuk dinner kena la yang berdekatan sebab tak mampu nak harung kesesakan dah cik oiii...so d'hubby suggest dinner kat Chop n" Steak Kg Baru..ehhh sedap ke? tapi yang pasti kalau ada rakan..mmg x boleh la enjoy the food...mana nak borak..mana nak tanya khabar...tu la yg buat SSL rasa mcm malehhhh sangat tp bukan kali nii..nasib la kann.

Food wise SSL bagi 3.5*, lokasi memang menarik dan parking hehe..sendiri mau ingat naaa. Pasal apa tak boleh komen banyak pasal food...sebab tu la sambil makan sambil bercakap..udah masuk mulut...telan...buka mulut..telan...tak dapat nak enjoy the food. Kalau ada kelapangan nanti boleh nak cuba lagi tp knowing dhubby tu tak de la nak pi lagi sebab nak parking susah..

Jom enjoy our photos...service wise agak slow la jugak sebab ramai orang...aci tak alasan tu..keke





woittt..gedebusnyer kiteee...




Image result for menu chop n steak kampung baru

Image result for menu chop n steak kampung baru




Untuk sesiapa yang nak mencuba makanan ala Barat kat sini...

The Ship "Chop n' Steak"
Jalan Daud, Kg Baru
50300 Kuala Lumpur

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB