RAMADAN 11 : SELAMAT HARI LAHIR MY HANDSOME BOY AMMAR RAZI

11:28 PM

Alhamdulillah...my lil handsome boy dah meningkat ke usia 20 tahun rupanya... 
erkk Ummi dah makin tuo laa pulak 
mmg encem anak Ummi kiki perasan pulak la Ummi dia ni kan. Angah ni share birth month sama Tok Abah dia sebab tu Tok Abah dia bila apa2 je mmg ingat sangat kat dia ni.  mana taknya dari kecil kalau Tok Abah dia nk kemana..dia pun sibuk nak ikut.  
Sedih jugak la ari ni..hari lahir dia dan hari dia dh kena balik ke Bangi utk sambung sem ke 4..semoga Angah menjadi anak yg soleh dan semoga berjaya dalam pelajaran dan diberkati Allah swt serta dipermudahkan segala urusan didunia dan diakhirat





Anak encem ni mmg sangat rajin bak kata ringan tulang la tp bab menyakat adik2 terutama sikecil Ica tu perghhh...mmg terbaik dan hebat sampai kita pun naik jenuh dengar..alahai 

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB