Ramadan 1..Sahur simple hasill tangkapan dari Koh Adang

8:51 AM

Ehem...ehem...uitt rajin benor pulak nak berblog ni...almaklumla kot dh banyak tukar sana sini ..makeup sikit blog ni setelah hampir bersawang kot blog ni dek nak buat perfect konon...warghhh...dah bintang Virgo kan..mmg la cerewet tak bertempat hahaha..

Sempena Ramadan ni nk post la our first sahur yang simple sesangat...haha

 Tomyam campur (sotong + udang yang datang dari Koh Adang..hehe mmg manis dan sedap sbb masih fresh hasil tangkapan my lovely D'hubby kat Koh Adang..nyum nyummm)


Nasi goreng bujang..beras yg dibeli kat Wang Kelian sebelah Thailand...mmg sedap giler kot..

Roti porcupinne yg mmg favorite anak2 dan Ummi diaorg gak...semestinya dari Ross Kitchen +Vasconi Rossi

Alhamdulillah kami dapat berkumpul dan dapat bersahur bersama...yg girls nasib baik xde yg uzur..

Terima kasih Allah swt atas rezeki ini...Selamat berpuasa dengan sempura..


You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB