Anda stress dengan kerja? Jom Menari ..AH AH AH..HAHAHA

1:00 PM

Seronoknya depa ni boleh menari2 lagi kan kat dalam ofis...dah macam kat Jepun yg dulu2 org dok sibuk cakap org Jepun ni excercise sebelum mula kerja..

Terasa rindu pulak nak kerja kat corporate ofis mcm dolu2..tapi apa kan daya SSL dah lama tinggalkan dunia corporate ni dan tak dak siapa kot nak ambik huhu.  Anyway I had great experience kat big gigantic corporate office untuk simpanan dalam kenangan.

Kalau tak silap ni kat technology company Accunture di India..

Pastu meh layan tarian merapu depa ni untuk kurangkan stress..hahaha

Apa lagi jom kita menari2..joget2...senaman sikit2..hahaha

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB