Jom Join Kelab Kaki Korea..banyak kelebihannya tau

7:10 PM

Seperti biasa SSL dapat invitation untuk Korea new product update dan kali ni dah confirm nak bawak Kak Yang untuk temankan. Agak leceh kali sebab nak kena register online dan jadi ahli kaki korea club la pulak.  Siapa nak join klik sini Kaki Korea Club Member


Imagine your Korea(Logo)

Haa ni yg awak akan dapat bila register jd member tau. Join la mcm2 yang korang boleh tau bila jd member ni


Kaki Korea Club Member Benefits

As a Kaki Korea Club member, you are entitled for the below benefits :
Eligibility to enter the cultural classes such as Korean Language Class, Korean Cooking Class and K-Pop Dancing Class organized by Korea Plaza KL
Eligibility to enter any contests organized by Korea Tourism Organization Kuala Lumpur (KTOKL) & Korea Plaza KL.
Latest updates on any events organized by Korea Tourism Organization Kuala Lumpur (KTOKL) & Korea Plaza KL.
Additional benefits will be added from time to time.

Berbalik pada jemputan kat bawah ni agenda untuk event tu dan perghh kali ni buat kat Concorde pulak tu..dah banyak duit la KTO ni hehe.  So kita jumpa disana..disana..disanaaaaa

**********************************************************

Korea Destination Seminar June 2016 (KL)
Date : 1st June 2016
Time : 2.30p.m –8.30p.m.
Venue : Concorde Ballroom, Concorde Hotel KL

Agenda:
14:30 - 5:30  Registration
15:30 - 16:30  First B2B Session
16:30 - 17:00  Opening: Non-verbal Performance by ‘FIREMAN’
17:00 - 17:05  Welcoming Address
17:05 - 17:15  Presentation: Malaysian Travel Trend to Korea
17:15 - 17:25  Presentation: KTOKL Activities for H1 2016
17:25 - 17:35  Presentation: IncheonTourism Organization
17:35 - 17:45  Presentation: GyeonggiTourism Organization
17:45 - 17:55  Presentation: GangwonProvincial Government
17:55 - 18:05  Presentation: JejuTourism Organization
18:05 - 18:15  Presentation: Seoul Tourism Organization
18:15 - 19:00  Second B2B Session
19:00 - 20:30  Dinner & Lucky Draw

* Schedule Subject to Change

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB