Iftar buffet budget termurah Malaysia

7:03 AM

Just nak share kot2 korang nak pi makan kat luar sempena bulan Ramadan ni kan tp budget kecil, why not try makan kat sini

Sesiapa yang berminat dengan Buffet budget termurah di Malaysia..CUMA RM19.90 ..tel chef 0111 859 2726 untuk lebih lanjut tak pun pi skodeng FB Chef Yang Jamil 

Sy tolong share jer 

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB