Ramadan 12 ~ Blackout oh blackout..so mamak ler kita

11:12 PM

Akibat black out pagi tadi, terpaksa la kami 6 beranak kena bersahur kat AlKader Restaurant kat Seksyen 6..haha.  Angah pulak lebih sayang mata so dia cuma bangkit minum dan zzzz balik.  Kak Yang mmg la tak balik kan...



Tengok tu..bukan main lagi makan kat kedai..,mengantuk pun perut kena diisi kan.. jd sahur pun nak makan berat2 kan...tp d'hubby makan roti bakar dengan telur separuh masak.  Apa-apa pun anak2 la paling syok kan..syukur Alhamdulillah

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB