Ramadan 12..Sahur kami

12:39 AM

17 June 2016

Cerita subuh tadi..bangun sahur tp black out patut la rasa panaih sesangat huhu..next >> nak masak camner kan...so gerak ler ke kedai makan...so we decided ke Al Kader Restaurant walau banyak kedai lain Ali Maju yang gah tapi ishh tak best sbb terlalu ramai..food kat Al Kader ni pun sedap dan harga dia rasanya murah kot..tetiba hujan la pulak...tapi misi untuk bersahur harus diteruskan..haha


tak cukup korum sebab Kak Yang kat KMS dan Angah pulak kat KPTM

Selamat berpuasa dengan sempurna yaa..


You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB