Syawal : Jengah Lulu Hypermarket

12:40 AM

Hubster masih kat Sarawak untuk SUKMA, Kak Yang tak balik dah 2 minggu sebab busy dengan assignment..tak per la nak untuk berjaya kita kena berkorban, Angah dah  awal lagi keluar pi main bola dan Kak Cik pulak ada kelas tambahan untuk SPM tahun ni..

Semalam Ayong pun pesan suruh bersiap lepas Zohor nak pergi melawat LuLu Hypermarket yang dok heboh diperkatakan tu.  Memula malas nak pergi tp Ayong dok bersungguh ajak so pergi jer laa kan

LuLu Hypermarket dah ada cawangan di Kuala Lumpur sejak 25 June 2016 terletak di Jakel Mall, Jalan Masjid India.  Orang dok sibuk war-warkan dan SSL and the team..hehe half the team la sempat la jengah sebelum ke SOGO.  Terima kasih Ayong sebab bawak Ummi dan adik2 dan mmg betul pun jalan mmg lengang boleh main tengteng lagik maklumla orang ramai masih sibuk pi open house!





mcm2 pulak makanan kucing untuk berparty hahaha

kotak berisi donut..isi dah habis daaa

pelbagai jenis buah2an ada..ni antara yg pelik lupa pulak nama dia adoiii
applepie ni kalau pasal bergambar mmg sakan kannn

Memang serasa macam berada kat Dubai pun sebab barangan yg dijual mcm kat pasaraya kat sana.  Luas dan memang luas ruang membeli belah.  Cheq nak ambil gambar byk2 pun takut kena sound so pic bawah ni ambik kat FB LuLu jer la, Kang tak pasai2 depa ingat kita ni nak skodeng ka..tak ka naiya hehe

banyak nauuu choices kek kat sana...kesedapan>> no comment sbb SSL dh ada personal chef

Entrance ke LuLu

luas dan lapang sungguh

pic dari FB LuLu jer
Selesai di LuLu kita serbu SOGO pulak...off record la ya

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB