Day 01 Love Your Spouse challenge kat FB - cabaran 7 hari!

12:09 AM

Post pic dengan your other half? alamak macam malu jer..macam nak menunjuk jer yela..kita ni kan comey kang ada yang puji lebih2 mau terus mengembang bahaha..Memang memula rasa macam tak nk jer menyahut cabaran bila ditag oleh SIL seminggu yang lepas sebab kesibukan yang saja2 buat sibuk hehe.  Tapi bila difikir balik eh why not kan so proses mencari gambar-gambar lama dan snap pic terbaru pun bermula la..ya la takkan nak letak gambar lama yg tak berhijab dulu2...agak2 la kan.  So untuk the first day challenge ni SSL dah pilih picture dengan d'hubby dan challenge ni ada 7 hari kauuu...pueh eden mencari gambor nii.  

Day 01
Love Your Spouse challenge. I was challenged by my sweet sister Zety Zainal to post photos with my beloved spouse for 7 days and to tag 2 people each day to keep the celebration of love and the promotion of traditional marriage going. Challenge accepted
I then challenge my niece Noor Lieza and my sweet friend Dilla Ahmad😘💜😘
Spread the love!!!
 — feeling great.



Picture ni kalau tak silap ambil last year 2015 kot kat Kenanga waktu shopping dibulan Ramadan.

So the challenge will continue la

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB