Jom ke Krabi bersama TDK Travel & Tours

6:30 PM


Amboi Noor siap antar reminder lagi pasal event TAT untuk sektor Krabi ni...yang best pasal Krabi ni mmg senang nak cari makanan HALAL dan 50% penduduk Krabi beragama Islam.

so sekali lagi SSL pergi ke jemputan Thailand Tourism kat KL International Hotel pada 27 September 2016 hari Selasa hari tu..dan kali ni seller yang datang tu ada muka2 baru dan yang best pulak SSL dapat contact direct dengan few hotel...dan disamping mengemaskini senarai hotel dan apa yang terkini..

Kalau sesiapa nak pakej percutian pastikan guna travel agent yang berlesen dan  jangan lupa like FB TDK Travel tu > Percutian Murah TDK Travel dan lawat blog >> TDK Travel & Tours Sdn Bhd tu..ada telefon je kat 03-4149 1790 / 2790 atau email ke tdktravel@hotmail.com.

Bila bercakap pasal percutian ni pastikan kalau membeli pakej atau penginapan pastikan dibeli dari agensi pelancongan yang berdaftar dan sah ya, bukan apa takut kena tipu dan kesian kat travel agent yang sedia ada ni..nak bayar lesen tu lesen ni, sewa lagi alih2 korang beli kat entah siapa2 tah, pastu kena tipu..yang sah kita tak gunakan..siapa yang rugi..apa2 pun kena la bijak ya

SSL dapat duduk semeja waktu makan bersama blogger Maria dari ruggedmom.com, first time TAT jemput blogger..ehh atau mmg SSL tak perasan sbb kalau dah jumpa kekawan dalam industri dan jumpa agent2 yg kita jumpa bila ada meetup mcm ni kan mmg tak perasan bagai la hehehe
para seller dari Krabi dan TAT team bergambar untuk kenangan..kenangan sangat la..hehehe event gi setahun ada few times tuu..
surprised! jumpa Zizie, teman sepejabat kat office sanun...happy sangat dpt jumpa..

selfie jap dgn Che Nor ni..pot pet pot pet dia tu..hehe

Lunch..nampak dak mushroom tu..heheehe
 Lepas kenyang dengan makan..kita bergamborrr dan lepas bergambar...balik la ke ofis
Wani, Che Nor and me...Wani ni depa dok kata my kembar..kot senyum tu nampak sama la kot...yg pasti aii gemuksss dan tu adik kembar mmg comeyyy

bergambor lagi..kali ni kena sorok diri yg dh gemuks tu kan heheh

me and Lewis Ramsey...long time friend sejak dalam hospitality industry ni...good and great friend!

orang kuat Tourism Thailand Cik Noor yg berdiri kiri sekali. Dan ni semua ada para antara player dalam travel industry di Malaysia
Terima kasih daun keladi, next event jangan lupa jemput lagi!
Amazing Thailand!

Image result for amazing thailand

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB