Kungfu Ramen merasa akhirnya

3:24 PM

Alhamdulillah, syukur dapat juga akhirnya makan kat sini, walau sebenarnya dah datang dengan family kesini tapi kedai tak buka lagi dan knowing dhubby memang tak nak tunggu takut pulak kot2 diaorang cuti kan lagipun anak2 dah lapar huihh lagi la dhubby tu tak keruan hehe.

Boleh pulak dhubby komen tak ajak dia..huhu tak per next time gi together gather dengan dia dan anak2..semoga dia boleh la makan kan..lagipun bukan jauh pun dari rumah, tak sampai 30min nak sampai cuma samada dapat parking atau tidak jer.

Restoran Cina Muslim ni terletak di Taman Melawati, Lorong Selangor belakang kedai mamak Deen



Liez makan XinJiang style Mixed Noodle - highly recommended + minum air Lycee

Eyna pulak dengan Scallion Fried Meat noodle (haaa tak ingat dah sebab terlalu kenyang sungguh) + minum Ice Lemon teh

Cheq pulak dengan Beef Fried Hand pulled Noodle  + minum air Honey Lemon

Nampak tak bekas kicap hitam tu..tu la cili yang menjadi penyedap, rasanya macam dicampur dengan kacang dan digoreng, tak pedas dan memang terbaik



Image result for ramen kungfu taman melawati

Restoran Kungfu Ramen, Taman Melawati Menu


Restoran Kungfu Ramen, Taman Melawati Menu

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB