Blogwalking...jom cari kawan baru

3:50 PM

Hari ni Umi rajin nak jejalan aka blogwalking kat blog² yang join JM belog tu..huihh takut tengok ada blogger yang punya ramai follower dan kawan...terasa kecil diri ni walau Umi ni dah menulis sejak 2006 gitu tapi sebagai penulis senyap..hehe

https://belogs.blogspot.my aka encik penaung ╮╭
http://masturanasarudin.blogspot.com
http://nakahime.blogspot.com
http://thezafirahnazri.blogspot.my
https://izzatiroslann.blogspot.my
http://minimeyra.blogspot.my
http://realsviors.blogspot.my/
https://farhanajafri.blogspot.my
http://missobsesi.blogspot.my/
https://farhanajafri.blogspot.my
http://cilikeringmerah.blogspot.my
http://thecyclazey.blogspot.com
http://najwazahid94.blogspot.my
http://mellyacrayola.blogspot.com
http://starlavenderluna.blogspot.com
http://misspurple17.blogspot.my/
http://muslimahsejati96.blogspot.my
http://ucingkadayan.blogspot.my/
http://www.ceritaejoy.com/
http://deariescouple.blogspot.my/

tengok tu banyak kan blog yang Umi jelajah dengan tabah..ahakss

Sekarang nak relax dengan famili jap..satgi kita jalan² sini balik okay


Info on blogwalking
Blog walking is a way of navigating between blogs. If you have your own blog or website, blog walking can be a great, fun method for publicizing your site. If you don't have a site, blog walking is still a fun way to explore the internet.













You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB