GiveAway dari aienzunnur

7:31 AM

Assalammualaikum wbt,

Hari ni kita join pulak GA dari aienzunnur ya.  Comel sungguh pic ni kan terasa muda remaja gitu..haha...haipp moh ramai-ramai join GA ni...


Ni diaaaa...hadiah2 seikhlas hatinyerrrr cik pembuat GA tuhh..kiki.  Siapakah pemenangnya? Ishhh tunggu jer la kan.
Mudah jer nak join.. cuma kena pastikan syarat-syarat dipenuhi ye.  Cer cuba buat check list jadi kita tak la termiss 


1. Follow blog aienzunnur. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page >>



3. Dah settle no 1 dan no 2, gi terus buat post pasal GA ni kat blog sendiri-sendiri dan share link kat ruang komen blog aienzunnur tu.  Kata aienzunnur nanti senang la dia nak pilih pemenang.

Itu je. Senang amat aihhh

Mak aiii....Umi suker nau sebab mudah dan pantas kot nak join...


You Might Also Like

2 sudi meninggal jejak

  1. Semoga sis berjaya dalam pemilihan... =)

    ReplyDelete
  2. Hai tuan blog *sambil lambai tangan* Kita singgah jenguk tanya kabor tuan blog ni haaaa hiks

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB