3 Days Giveaway ( Part 1 ) by Hanis Masturina

9:20 PM

Assalammualaikum...

Jom kita meriahkan GA Hanis Masturina ni...beruntung sesiapa yang dapat GA especially AJ Hair Care set tu...cer tengok testimoni dia...

Nak tau lebih lanjut klik kat banner atau usha blog Hanis Masturina ni..owhh by the way GA ni berlangsung cuma 3 hari jer ok...so cepat la
https://hanismasturina.blogspot.my/2016/11/3-days-giveaway-part-1.html



 


Hasil carian imej untuk novel kenapa aku


TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL

TOP REFERRAL (2)1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN

RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO

Testimoni AJ HAIR CARE

 

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB