Cerita perihal Presiden baru negara Uncle Sam

10:03 PM


Alkisah tercapai la cita-cita Donald Trump jadi Presiden pada tarikh 9/11..erkk cantik betul aturan diaorang ni kan.

Btw baik Trump atau Clinton yg terpilih jadi Presiden Amerika, bukanlah masalahnya sebab 'big boss' yang sama yang menyusun atur dengan sistem yang sama.  Apa-apa pun Trump ni lebih jelas suarakan pendirian  dia (atleast i think Trump speaks his mind out) bukan bermulut manis yang selalu sangat berbahaya.

Seriously ramai pulak orang- Malaysia seakan takut bila Trump menang tapi bagi Umi nak risau apa melainkan kita nak pi Amerika untuk bekerja secara haram sebab Trump hanya nak Amerka untuk orang Amerika.

Given the alternatives, I would vote for Mr. Trump, because he may only destroy the U.S. economy, but Hillary Clinton will destroy the whole world - Marc Faber
 



Ikut  cerita Simpson ni Trump berakhir macam Abrahim Lincoln dan JF Kennedy..entah la...kita tunggu, dengar dan lihat jer.

Ishh penat la fikir pasai negara orang..bab negara kita ni pun buat senak perut..rasanya kita pulak kena belajar Bahasa Mandarin..Kantonis ka baru la seiring dengan apa yang PieM kita dok buat sekarang kan..

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB