CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

5:01 PM

Hye..Holla

Jom kita join Contest yang menarik ni..mana la tahu kan kot2 boleh menang percutian jadi boleh lah kita bercuti anak beranak haha.

Sila klik kat banner tu untuk details selanjutnya okay. Terima kasih buat Syahirahvaliant yang sudi menjemput untuk join contest ni

Entri yang diwajibkan "kenapa anda nak bercuti di Suria Resort?" (Tidak melebihi 100 patah perkataan) *wajib* 

Saya ingin bercuti di Suria Resort kerana Suria Resort dimiliki oleh syarikat Bumiputra yang dikenali di Malaysia dan luarnegara dan sangat mengambil berat pelanggan dengan penyediaan perkhidmatan yang pasti memuaskan hati pelanggan.  Juga kita tak perlu risau untuk status HALAL disetiap restoran dan ia juga melambang tempat percutian buat seisi keluarga.


contest menangi percutian ke suria resort


Good luck to all and me..hehe

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB