Dah dapat hadiahnya dari GA Mashitah Mamat!..makin mulus la tangan lepas ni

5:08 PM

Assalammualaikum wbt

Selamat pagi petang uolls! cewah ayat2 anak2 muda zaman ni gitu




Alhamdulillah dan terima kasih pada penaja GA Cik Mashitah Mamat yang telah memilih Umi antara pemenang hadiah yang awesome tempohhari.

Semoga Cik Mashitah Mamat diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan we look forward for your next GA keke

Terima kasih daun keladi
Harap dapat join GA Mashitah mamat lagi

P/S pelik tapi benar bila jengah blog Mashitah Mamat tadi, tengok Umi bukan jadi follower dia eh macam mana pulak boleh jadi gitu..maaf ya cik +Mashitah Mamat kalau dapat notification tapi sy dah follow balik..huhu

#siapabolehterangkan 

Umi pun dah dapat maklumbalas dgn sedara mara yang guna pencuci ni..depa cakap mmg bagus dan waktu buat carian pun ni yang Umi jumpa..so kalau ada kesempatan boleh la buat personal review kan...erkk


You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB