Lawatan sehari ke Berjaya Hills, Colmar Tropicale Part 2

5:20 PM

Assalammualaikum wbt

Pergi sehari jer tapi buat cerita macam banyak sangat la aktiviti tu haha..maafkan saya wahai pembaca..mmg saja nak bercerita banyak2 untuk halwa mata dan menjadi bahan bacaan anak cucu cicit nanti..

Okayy...lepas pergi ke Japanese Village harus ke Colmar Tropicale untuk cari makan ke atau mendengar muzik atau paling tidak pun harus berposing

Kalau nak makan tu memang sepanjang jalan di kiri dan kanan nak menuju ke menara untuk snap gambar tu banyak restoran antaranya La Flamme, La Boulangerie, L'Orient dan banyak lagi.

Dah pi sana hari cuti..memang la ramai orang dan musician pulak lagu sempena Kong si Kong jer..jadi tak la dapat rasa ala2 ada kat Peranchis gitu..

Image may contain: 3 people, people standing and outdoor
Sebelum menuju ke perkampungan ala Peranchis tu kena la lalu depan fountain ni dan kat belah kanan yang nampak kon tu la tempat menunggu bas yang akan hantar kita ke tempat lawatan kalau nak naik shuttle bas la kalau tak pandu jer kereta sendiri, jimat masa


jejantas dan mercu tanda ke Colmar ni memang awesome kan

kat clock tower ni wajib untuk bergambar hehe

adik ipar n hubby dengan anak tunggalnya dalam serba biru gitu

sebab cuti jadi kolam angsa pun penuh ramai orang, jadi snap la jugak gambar dari atas..tak dapat nak bermanja dengan angsa sob sob


posing dulu sebelum balik ^__^

kalau sesiapa tak nak drive boleh la cuba naik KL kat Berjaya Times Square
Konon nak bermanja dengan arnab la kat Animal Park, tapi punya la ramai orang..jadi terus balik jer la sebab adik ipar nak makan mee tarik kat Kungfu Ramen kat Taman Melawati.

Ok..tamatlah cerita bergambar lawatan sehari ke Berjaya Hills..

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB