Terima kasih wahai blogger

9:09 PM

Hola!
Image result for terima kasih

Petang tadi  terasa lega sebab pageview blog SSL ni meningkat balik walau awal minggu ni memang teruk jatuh tu yang buat rasa down sangat sebab PV tersangat rendah..(haishh tu pun nak down ke? hehe) terfikir la adakah kemungkinan sebab kesibukan Ummi yang kena extra care untuk Kak Cik yang demam panas sejak balik dari Johor dan juga kesibukan di pejabat yang buat jiwa sedikit kacau dan tunggang langgang..ok tak mau dah down-down lagi dah ok


Sebenarnya bermula bulan Mac ni teruja pulak Ummi nak tengok PV jadi ni la hasil pemantauan kat blog sendiri..hehe. Ummi pasti kawan-kawan yang lain punya PV yang lebih tinggi tapi buat penulis yang picisan macam Ummi ni dah jadi satu pendorong untuk menulis dan berkongsi yang baik-baik untuk rakan-rakan pembaca

Terima kasih pada yang sudi menjengah dan meningkatkan PV kat blog SSL dan yang membantu untuk klik2 kat situ dan sinun. Sayang korang ketatketakpadatpadat!










Ok..time kita sambung blogwalking ya..

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB