Giveaway by BCSB : Road to 100k View

1:41 PM

Hola,

Jom kita ramai-ramai bagi BCSB 100k view cepat2 hehe.  GA ni berlangsung dari 26.04.2017 hingga 26.05.2017..sebulan tuu

Sila klik kat banner ok.

Psst: rugii kalau tak join sebab hadiahnya tuu mmg kita perlu setiap hari sebagai teman hp kita..ahakss



Syarat-syarat:

1. Wajib follow blog BCSB.

2. Wajib follow Google Plus

3. Follow IG bagi yang ada akaun IG. 

4. Tulis entri bertajuk GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW,  letak banner di atas dan backlink ke entri ni. Tinggalkan URL pada komen di bawah. 

Hadiah-hadiah :

1 x Pineng Power Bank 10,000k mAH berharga RM70.



1 x Roman R539 Bluetooth Headset berharga RM50.


** Pemilihan pemenang akan di lakukan secara cabutan manual. 


Extra :

Memandangkan GA ni bertemakan Road to 100k View,  korang di galakkan untuk komen di mana-mana entri di blog ini. Setiap 5 komen sepanjang GA ni berlangsung korang dapat satu penyertaan extra. Lagi banyak point lagi cerah peluang untuk terpilih.

** Tapi sila maklum yang template blog sis ni takde butang previous and next entry. Tak boleh nak edit pun code html tu. Harap maaf. Mcm kena tukar template baru pula rasanya :(

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB