Kenangan di majlis Sepetang Bersama Blogger

9:05 AM

Assalammualaikum wbt

Nak kata sibuk tak la sibuk tapi agak sibuk la jugak Umi sampai tak sempat nak buat entri pasal Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati Networks pada 13 Mei yang lalu yang mana berjaya Umi turut serta bersama Liez buat pertama kali dan buat pertama kalinya Umi berjumpa Ana dan rakan-rakan blogger lain yang hebat dalam satu sesi ilmu blogging walau Umi dah kenal (depa tak kenal Umi hehe).  Siapa tak tak kenal Denai Hati dan Umi dah ada iklan Denaihati rasanya sejak 2010 kot kat kesemua blog yang Umi jaga ...huihh macam banyak kan hehe.

Ada terbaca jugak yang kemungkinan SBB 2017 kemungkinan yang terakhir tapi Umi harap janganlah sebab selepas lebih 10 tahun ada blog ni, inilah kali pertama Umi dapat sertai dan dapat ilmu walau ilmu tu tak sempat nak diasah

Buat Denaihati Network, tahniah dan semoga SBB berterusan sampai bila-bila macam foodies blogger terbaik Mahamahu letak status dalam FB kalau boleh SBB macam ABPBP gitu...

Terima kasih kepada penaja #SBB2017 antaranya Maticmy, Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, GT Global, Kumpulan Media Karangkraf, My MDEC, MisiViral, CVS Production, Les' Copaque Production Sdn Bhd, Yeo's Malaysia, eQurban, Adi Putra, Oh! Tshirt, Iwstudio.biz, Denaisell

Sesi dimulakan dengan Tuan Amir Denaihati, Tuan Mahadi Mohamed Arifin dan Cik Lily Putih berkongsi pengalaman dan cabaran sepanjang menulis blog yang sangat menarik untuk Umi yang picisan ni dan lepas tu ada sesi pertanyaan antaranya dari si Uyul Cantik, Pak Ucop dan beberapa lain yang Umi tak kenal la..hadoiii kerdil sungguh diri ni.

Kemudian dapat perkongsian yang sangat menarik dan buat diri jadi berkobar-kobar dan rasa teruja bila mendapat ilmu baru dan motivation dari Datuk Faridah Hanim (Ibu Hanim), Tuan Norman Danish (ND), Dr Wan Yusof Wan Jeffrey.  Terima kasih yang tak terhingga dari Umi

Ada jugak blogger yang berjaya mendapat tudung percuma dari ibawal #gosokgosokwangi dan berberapa hadiah saguhati *sobs* tak mau sebut sebab sedih tak dapat hehe tapi semalam dapat email untuk review produk ni..tunggu naaa


sesi temubual dan perkongsian oleh Mahadi, Tuan Amir Denaihati dan Cik Lily Putih

orang kuat Denaihati Tuan Hisyamuddin Fazil

Ana Suhana, Liez dan Umi ler

Uyul Cantik sedang menanya soalan

Tuan Amir Denaihati offer RM50 tu...cepat sungguh blogger mana tah berani dan berjaya dapat duit tu...untung tuuu

cer tengok siapa yang korang kenal kat sini...Mommy irrayyan, Suria Amanda, Eny Abdullah,

 Punya la kami dok berkejar nak bergambar dengan blogger femes antaranya Cik Lily Putih ni dan berjaya jugak la

buahtangan dari Uyul Cantik...suka dan teruja Umi dan kekawan dapat gift ni.  Terima kasih daun keladi Uyul lainkali jumpa Umi nk lagi..hehe
koleksi dari majlis SBB
Yeo's Hawthorn ni ada yang teka buah senduduk tengok pada gambar kat botol tu dengan rasa masam-manis macam Ribena pun ada..tapi memang sedap okay

Sesi malam tu pulak Umi tak pergi tapi ambil tahu la jugak siapa penerima anugerah malam tu
  • Digital Economy Champion : MDEC

Tahniah buat semua pemenang dan manalah tau kot² blog Umi pulak boleh menang tahun depan kan tapi tengok pada kesuraman jiwa kekadang tu ish ishhh tak tau la pulak..hehe

    You Might Also Like

    0 sudi meninggal jejak

    terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

    News Feed 1071

    AFB