Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

12:35 PM

Assalammualaikum

Ishh awat rasa macam blur pulak nak update blog ni..dalam otak banyak benda nak update tapi bila sentuh papan kekunci..terus terkunci..hehe

So kita mulakan la dulu dengan join giveaway cik la ni..jom kita meramaikan giveaway nii..

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.


Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow Twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like Facebook page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajraciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  7. Share kan link penyertaan korang ke laman sosial korang ye (Facebook, Twitter, Google+, Instagram). Kalau korang takde salah satu laman sosial tu inform ye sebab cikla akan check tau. So, be honest! 
  8. Siap.

You Might Also Like

8 sudi meninggal jejak

  1. Saya tak join ga. Apa2 jenis ga pun saya tak join. Bila saya join then tak dapat nanti saya sedih.

    Bila dah sedih bimbang waktu saya buat entry baru, perasaan saya dalam keadaan sedih. Kalau sedih nanti saya menangis.

    Saya ni bila dah mula menangis memang payah nak berhenti.

    Itulah puncanya saya tak join ga.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Thanks sudi join. Good luck. Boleh check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-giveaway-tudung.html?m=1

    ReplyDelete
  3. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    ReplyDelete
  4. Goodluck okay !
    Semoga ada rezeki sama jugakk~

    Jomm singgahhhh~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama..all the best ye
    http://www.kisahsidairy.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... Tahniah sebab awk terpilih memenangi Giveaway anjuran cikla. Sila check di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/keputusan-pemenang-giveaway-tudung.html?m=1

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB