Ke Dubai lagi dengan imej baru! - Part 1

3:28 PM

Alhamdulillah..akhirnya kembali ke Dubai dengan penampilan baru...atas tiket agensi baru..dengan boss baru dan semangat baru.  Semoga bertambah sukess dan maju jaya harapnya dengan syarikat baru ni.

Pertama kali juga bawa boss ke ATM Dubai ni untuk dia pelajari selok belok inbound dengan orang Arab ni bukan sekadar dapat bisness jer dengan dia orang.  Tapi kali ni datang hanya atas tiket buyer bukan seller..tak kisah la kan asal misi ni tercapai selain dapat jugak pi shopping haha.

Dah tak de booth tu jadi lepak melepak kat Pavilion Malaysia jer sesambil berjalan ke setiap wakil seluruh negara...haa lenguh kaki dengan keberatan brochure yang diambil kat setiap booth dan jugak souvenier yang depa bagi..tu yang bestnya pasal travel mart camni

good to be back! and good luck to us

sesampai je kat hall wajib ambil gambarkan...imej baru..Alhamdulillah
en boss dengan Samira 





MRH dengan my best buddy Charbel ElGhafary

me with my habibi sista Gihan Hanafy


Kalau ada rezeki, InshaAllah kita ketemu lagi di tahun 2010

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB