Orientasi SMKWM2 31 Dec 2010

11:00 PM


 Kak Yang eager sungguh nak pergi sekolah walau keinginannya untuk ke sekolah berasrama penuh tidak tercapai since she only got 4A1B for her UPSR...memang pun both me n D'Hubby tak berapa nak melepaskan dia    since she will be all alone and guess we still think that she is still young!  Nevertheless she is mature too!

Apa-apa pun terima kasih gak pada pemain Skuad Harimau yang berjaya menjuarai piala AFF Suzuki 2010 against Indonesia yang somehow memberi cuti umum pada rakyat Malaysia untuk meraikan kejayaaan tersebut....hehehehe.  Sememangnya D'Hubby cuti untuk bersama dia maklumla  nak bayar yuran, nak beli itu, beli ini dan for sure nak tau dia masuk kelas mana...semestinya nak dia masuk kelas yang bagus so that her performance will maintain!  Since dah dapat cuti so aku pun sama ler turut serta for the briefing together with Icha ler


 Kak Yang rupanya bawak buku lagi macam nak masuk kelas and she been selected to 1Amanah (A class)..Alhamdulillah but just worry coz she will be alone walking home from school for 2011 and next year Kak Chik will join her...still worried uhhh.

After the briefing and getting the text book (SBPBT) we all went back feeling sooo tired

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB