Dubai 2011 Part 1: Kembali ke Dubai

8:41 AM

Buat kali ke 3, destinasi yang dah macam kampung sendiri, Dubai!

Setelah berhempas pulas menyiapkan kontrak hotel, pakej-pakej sampai nak terkeluar otak dengan costing, dengan nak siapkan macam-macam la.  Bila dah sah dengan Tourism Malaysia kena la pulak masukkan sedikit sebanyak nota untuk buat temujanji online..memang tak cukup tangan rasanya..masa pun seakan cemburu..aduhhh

Syukur berjaya siapkan contract jugak dan yang pasti kena la pergi sebab siapa lagi yang nak berbincang dengan pak arab ni...boss memang tak la..apa yg dia tau? hihi


Ni la rupa tag untuk tahun ni. Pertama kali sebagai exhibitor dan pertama kali jugak TDK mengambil peluang untuk mengenalkan diri pada mata dunia cewahh sebenarnya pada warga Asia Barat dan secara tak langsung pada lain-lain negara jugak.

Selamat datang ke lapangan terbang Antarabangsa Dubai 

Banyak jugak kereta kat jalanraya Dubai ni

Ni satu kemestian kalau tak macam mana nak berhubung dengan the love ones! 

oppsss..gambor sendiri tu kat depan bilik hotel

Wajah pekan Deira dari tingkap bilik, masih sunyi sebab masih awal lagi

tu la rumah-rumah orang2 biasa kat Dubai ni

ok..nanti kita sambung lagiii ;D


You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB