Jalan-jalan ke Genting Strawberry Leisure Farms - Part 2

5:25 PM

Bersambung minggu sudah, just nak share gambar2 kat sana ler kan.  Nak kongsi gambar2 yang kami snap kat sana...tempat yang menarik untuk larikan diri dari kesibukan kota dan menikmati kesejukan..tak la sejuk sangat tapi suasana nyaman tak jauh dari ibukota.

The girls mmg la suka tengok bunga2 tapi nak masuk kena bayar ye bukan percuma.  Selain bunga2, ada tanaman sayuran dan buahan tapi tak de mungkin dah dituai kot, ada strawberry tapi masih putik, cendawan yang ditanam segar bugar belaka.  Apa2 pun lanskap tempat ni mmg cantik.  So apa lagi jom la

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 sorry jenuh kan tengok gambar2 ni..ada lagi sebenarnya..cheq pun penat upload nii..

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB