KESIAN KAKAK HILANG KAD PENGENALAN..STRESS SPM 2015

8:24 AM

Semalam balik rumah ingat nak ke HERO beli barang sebab Icha sibuk nak buat ice-cream pastu dan Kak Miya pulak nak buat Tiramisu ◕‿◕ katanya..tapi kena divert ke Balai Polis Wangsa Maju nak buat report sbb Kak Yang terhilang kad pengenalan..adoii macam mana boleh jadi camtu..

Katanya dia tak pasti tertinggal kat meja peperiksaan atau terjatuh masa nak balik rumah...rupanya dia agak tertekan sbb tak dapat jawab 2 soalan dlm Add Maths..so D'hubby and SSL pun bagi la saranan supaya tak stress lagipun dia so far nampak tak berusaha dengan study group sekolah kelolaan SMKWM2.  Yealah budak science kan mestilah cikgu2 nak yg terbaik.  Alhamdulillah dia mmg selalu score utk UPSR, PMR dan sekarang SPM..semoga dia terus maju dan cemerlang ( ̄︶ ̄)

Kata Pegawai Polis tu system down so dia usul kami ke UTC Keramat yg buka sampai jam 10, so apa lagi bergegas la ke UTC sambil diiringi azan Maghrib. Alhamdulillah dapat jugak buat kad pengenalan sementara yela hari ni dia ada exam (¯▽¯;)..kang silap2 tak dapat masuk kan naya tuu.  Nasib baik jugak la sbb UTC pun tutup awal dekat jam 7 malam sbb ada event kot kalau tak silap..fuhhh

Then terus gerak ke next destination...Giant Taman Permata  (‵▽′) (‵▽′) (‵▽′)


Our beloved Kak Yang
Kak Yang dan Kak Chik 
Buat anak2 yg menduduki SPM, semoga sucess dan berjaya dengan cemerlang!

You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB