Selamat Hari Lahir my darling half, my partner, my savior, my hero

11:54 PM

A surprise birthday cake but my darling half.  Mesti dia ingat tak de apa2 utk birthday dia kan tp mmg wont forget la kan pastu SSL pergi ke Wangsa Walk belikan wallet utk ganti wallet dia yg dah senget benget sbb si wallet tu letak kat dalam poket belakang..asyik kena hempap jer kan haishhh..



……..(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
……..*`.¸(¯`•.•´¯)¸.´ ♥

 º ♥ `.¸.´ ♥ º .¸¸.´¯`♥
………!!!нαρρу вιятн∂αу!!!……
»*¯*★★*¯*«,_))((_,»*¯*★★★*¯*«,_))((_,»*¯* 


 ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
╔═══════ ೋღღೋ ═══════╗
    ೋ Happy Birthday  beloved NAZLI ೋ
╚═══════ ೋღღೋ ═══════╝
           ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
                           
Tiramisu always d'hubby favorite tak lain tak bukan order dari @RossatKitchen..mmg tak boleh tolerate tul


You Might Also Like

0 sudi meninggal jejak

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB