Didi The Cat Charity | Lets Donate Food For Stray Cats

10:09 AM

Assalammualaikum

Umi bukan Cat lover tapi banyak la jugak kucing kat rumah..bukan kucing import tapi hanya kucing kampung, kucing jalanan atau stray cat yang singgah kat rumah dan beranak pinak.  Kat dalam rumah pulak ada 3 ekor yang tak dibenarkan keluar kecuali dengan pengawasan iaitu Rey aka kakak, Oli dan Simmy yang buta dan yang lagi 2 tu Ilo dan Chiko memang boleh keluar masuk sesuka hati tanpa halangan. Kat luar pulak ada simama dgn 3 ekor new born dan pendatang baru tak baru la jugak yang 3 ekor digelar 3 Abdul, Abdul Wahab, Abdul Wahib dan Abdul Wahub 0≦

Jadi kat sini Umi nak share hebahan dari blogger +Uyul Rosli cantik mana tau kot2 ada yang sudi membantu menjayakan charity ni.



****************************************
PESANAN FOUNDER:
****************************************

Didi The Cat Charity is a small organization to help out stray cats in Malaysia. Its a platform to give a chance to cat's lovers to spread their love. We are currently based in Penang as we are helping out all the free Cat's Sanctuary here cause most of this sanctuary need help from the society.

We dont accept any money, but we are welcoming Cat's food donation . They need help with this as cat's food is very expensive and lots amount of cats here need lots of food too. We dont have any specific requirement for the cat's food, we even accept the balance of your cat's food as long as you sincere to donate! Here got hundreds of cats that will tell God how generous you are.

Any question you may call me at 016 8228854 and if you want to know more about this new organization you can go to www.didithecatcharity.blogspot.com
****************************************

You Might Also Like

5 sudi meninggal jejak

  1. Semoga urusan mereka dipermudahkan.

    ReplyDelete
  2. MOGA KITARAJIN BERBUAT KEBAJIKAN SESAMA MAKHLUK ALLAH

    ReplyDelete
  3. Family mama mmg pencinta kucing cuma kucing Kami pun yg jenis kucing datang2 rumah je

    ReplyDelete
  4. Terima kasih atas hebahan Umi. heee, saya pun jenis mengutip.. ramai anak angkat kat rumah ni :P

    ReplyDelete
  5. bagusnya ada kempen and charity macam ni.. kucing comel !! hehehe..

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen anda semua, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

News Feed 1071

AFB